ABOUT THIS PROJECT

Replacement of a small outdated deck allowed the Sawhorse team to design an expanded deck that would allow the owners to enjoy their expansive backyard. Natural cedar rails are complemented by low-maintenance stainless steel balusters that become nearly invisible when viewed from the home’s interior. A double-wide set of cedar steps allows easy access to the backyard while carrying food, beverages, or games. A lower-level rec room and entertainment space was created, and decorative millwork columns were added to conceal structural beam support. Knee walls afford the opportunity for activity separation and needed storage space.

Features Decorative columns, enhanced cabinetry, two-sided gas fireplace, home-theater space.

More Stories
Caring For an Older Family Member? 5 Ways to Add Living Space to Your Home
Call Now ButtonCall Now